Boktor bestrijden Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Boktor bestrijden in Amsterdam? Wij maken snel een einde aan de boktor plaag

amsterdam boktor bestrijden

Woon je in Amsterdam en heb je last van de boktor? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze professionals helpen je effectief en duurzaam met de boktor bestrijden in Amsterdam.

  • Bel 085 029 0770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

* Het gehele jaar door zijn onze ongediertespecialisten actief in de regio Amsterdam om de boktor te bestrijden. Hierdoor kunnen wij snel op locatie zijn om de situatie te beoordelen en een passend besluit nemen. Op deze manier weet je direct waar je aan toe bent.

Boktor bestrijden in Amsterdam? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel af van je boktor plaag

Professioneel boktor bestrijden in Amsterdam

De huisboktor is samen met de houtworm één van de gevaarlijkste en vervelendste plagen voor drooghout in Amsterdam. Een volwassen boktor kan 2.5 centimeter lang worden en is te herkennen aan zijn bruine of zwarte kleur. De voelsprieten boven op de kop van de boktor zijn uitzonderlijk lang – ongeveer half zo lang als het lichaam zelf.

Wanneer je in je Amsterdamse woonkamer zit, maar ergens in de verte zacht geknaag hoort of ergens zaagsel ziet liggen in bijvoorbeeld het raamkozijn of een andere rare plek, dan is de kans groot dat de boktor aanwezig is in jouw huis. Het is niet de boktor zelf die zich voedt, maar de larven richten de meeste schade aan. Ze voeden zich voornamelijk met onbewerkt hout en leggen eitjes – waar vervolgens larven uitkomen. De beestjes zijn klein en ogen onschuldig, maar wanneer het ongedierte niet wordt aangepakt, kan dat resulteren tot zeer ernstige gevolgen van jouw woning.

Snel op locatie in Amsterdam voor het boktor probleem

Onze ongediertebestrijders zijn vaak actief in Amsterdam om boktorren te bestrijden. Dit doen wij in de verschillende stadsdelen van Amsterdam, zoals: de Rivierenbuurt, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Noord, Amsterdam-West, Amsterdam-Oost, Osdorp en de Bijlmer.

Heb je deze beestjes ontdekt, schakel dan snel een bestrijdingsexpert in, zoals de specialisten van bestrijdingsdienst.nl. Het probleem is vaak hardnekkiger dan je denkt en je kunt de boktor niet zelf bestrijden met middelen die je online kunt kopen. Wij kunnen gebruik maken van drie verschillende bestrijdingstechnieken, dat zijn de hete lucht methode, een oppervlaktebehandeling methode of
de injectie methode. Meer informatie hierover, bekijk de algemene boktor bestrijden pagina.

Waar leeft de boktor?

De boktor komt voor op het gehele noordelijk halfrond, Zuid-Afrika en Australië – en daarmee dus ook in Amsterdam. De beestjes komen het meeste voor in naaldbossen, bijvoorbeeld dennenbossen of sparbossen. Bovendien komt het beestje ook graag in eiwitrijke naaldbomen. Al deze bomen heb je natuurlijk niet in een stad als Amsterdam staan, maar ze boktor zit vaak in het onbewerkte hout waar vervolgens meubels of dorpels en raamkozijnen van worden gemaakt.

Hoe kun je het beestje voorkomen?

Het beste middel om te voorkomen dat je last kunt gaan krijgen van een boktor plaag, is de juiste keuze van hout. De boktor gaat niet zitten in hardhout met maximaal 10% spinthout, zoals grenen. Deze worden niet aangetast door boktor larven. Daarnaast kun je hout impregneren, nadat je het hebt gekocht. Er zijn verschillende impregnaties voor hout, zodat je ervan uit kunt gaan dat de boktor hier de aankomende vijf jaar niet in gaat zitten.

Wat kost boktor bestrijden in Amsterdam?

De boktor bestrijden is een lastige klus en dient op speciale manier te gebeuren. Wanneer je de boktor ontdekt en deze wil laten bestrijden, kun je contact met ons opnemen. Wij komen altijd eerst vrijblijvend bij je langs, hier zijn geen kosten aan verbonden. Op deze manier kunnen wij op locatie de situatie bekijken en beoordelen en weet je direct waar je aan toe bent.

Amsterdam boktor bestrijding

Meer weten? Neem contact op met Van der Velden!

Meer weten over het bestrijden van boktorren in Amsterdam? Neem contact op met Van der Velden ongediertebestrijding! Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte en kunnen je dus ook helpen bij het bestrijden van de boktor. Bel 085 – 029 0770! Wij kunnen je direct aan de telefoon helpen en in de meeste gevallen staan wij al binnen 24-uur bij je voor de deur om de situatie te beoordelen. Ook kun je ons per e-mail bereiken op info@bestrijdingsdienst.nl. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Amsterdam pagina.

Priscilla KimberlyBoktor bestrijden Amsterdam