Bedwantsen bestrijden Amstelveen

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Bedwantsen bestrijden in Amstelveen? Wij maken snel een einde aan elke bedwantsenplaag!

effectief de bedwants bestrijden Amstelveen Woon je in Amstelveen en heb je last van bedwantsen? Dan wil je hier zo snel als mogelijk van af, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust. Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding. Wij zullen snel de bedwantsen in Amstelveen bestrijden.

Onze professionals bestrijden duurzaam en effectief bedwantsen.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Bedwantsen komen helaas het hele jaar voor. Wij zijn dagelijks actief om bedwantsen te bestrijden in Amstelveen en omgeving.

Last van bultjes en slaap je slecht? Wacht niet af en neem z.s.m. contact met ons op! In de meeste gevallen kunnen wij de bedwantsen binnen 24-uur in Amstelveen bestrijden.

Wat zijn bedwantsen en waar zit die?

Bedwantsen zijn ovaalvormige insecten met een rode/bruine kleur +/- vijf millimeter groot. Een bedwants is zeer goed in verstoppen, zodat je niet direct door hebt dat je last hebt van insecten. De bedwants laat zich alleen zien wanneer het beestje honger heeft. In de zoektocht naar voedsel (bloed) kunnen ze maar liefst 30 meter per nacht afleggen. Door jouw lichaamswarmte en adem weet de bedwants precies waar die naartoe moet. De meest favoriete plek voor de bedwants zijn je armen en je benen. Helaas worden je rug en je buik ook niet overgeslagen.

Waar zitten ze?

Meestal zit de bedwants in je matras, richels en naden van meubels, kieren in de muur, onder de plint of zelfs achter het stopcontact. Met het blote oog zijn de bedwantsen nauwelijks te zien. Pas wanneer je rode bultjes hebt, maar geen mug ziet, uitwerpselen op het matras ziet of bloed op het dekbed ziet, kun je de conclusie trekken dat je last hebt van bedwantsen.

Professioneel bedwantsen bestrijden in Amstelveen

Helaas, maar waar. Meestal neem je de bedwants mee wanneer je op vakantie bent geweest. Wanneer er in je hotelkamer bedwantsen zitten, gaan ze in je koffer zitten en neem ze mee terug naar huis. Bij thuiskomst, na een nacht te hebben geslapen, word je wakker met rode, jeukende bultjes, maar je weet zeker dat er geen mug in je kamer was. Dan is de groot dat je te maken hebt met bedwantsen. Wij, de specialisten van Van der Velden Ongediertebestrijding zijn dagelijks bezig met het bestrijden van bedwantsen in Amstelveen. In de meeste gevallen is hier slechts één behandeling voor nodig. Bij een hardnekkige plaag kan het voorkomen dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Bekijk de bedwantsen bestrijden pagina.

Bestrijdingsdienst.nl, snel op locatie voor het bedwants probleem

Onze ongediertebestrijders zijn dagelijks aan de slag in Amstelveen om bedwantsen te bestrijden. Dit doen wij in:

Amstelveen Bovenkerk, Bankras / Kosverlorenhof, Elsrijk, Groenhof, het Oude Dorp, Kronenburg / Uilenstede, Stadshart, Waardhuizen, Middenhoven, Randwijck en Westwijk.

Tref je bedbugs aan? Bel of e-mail en neem contact met ons op. Wij staan in bijna alle gevallen binnen 24 uur op de stoep om het probleem snel aan te pakken en een offerte op maat te maken. Op deze manier weet je altijd waar je aan toe bent. Afhankelijk van de bestrijdingsmethode die wordt gekozen, mag je in sommige gevallen een aantal uur niet thuis zijn.

amstelveen bedwantsen bestrijden

Wat kost bedwantsen bestrijden in Amstelveen?

Bedwantsen bestrijden brengt kosten met zich mee en zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Naar aanleiding van een telefonisch consult en op basis van de foto’s die je ons stuurt bieden wij een nauwkeurige indicatie van de kosten aan. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Bedwants bestrijding door Van der Velden Ongediertebestrijding

Bedwantsen, het zijn kleine beestjes die voor grote overlast kunnen zorgen. Merk je dat je steeds vaker rode en jeukende bultjes heeft? Of zie je regelmatig bloedplekjes in het bed? Twijfel dan niet en neem direct contact op met één van onze professionals om de bedwantsen te bestrijden. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Amstelveen pagina!

Priscilla KimberlyBedwantsen bestrijden Amstelveen