Wespennest Verwijderen Almere

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Wespennest Verwijderen Almere

wespennest-dakrand Wilt u een wespennest verwijderen? Neem dan contact op met ongediertebestrijding van der Velden. Wij zijn specialist in het verwijderen van wespennesten en opereren in de zomermaanden veelal in en rond Almere. Om die reden kunnen wij zeer snel ter plaatse zijn en het wespennest voor u verdelgen. Wilt u geen onnodige risico’s lopen en het verdelgen verwijderen van het wespennest overlaten aan een professionele partij neem dan contact met ons op.

Hoe herken ik een wespennest?

Een wespennest herkennen is niet heel moeilijk wanneer u hem ziet. Echter wanneer hij niet met het blote oog zichtbaar is wordt het al een stuk minder makkelijk. HIeronder een paar tips om een wespennest te herkennen.

  • Wespen – ziet u wespen, dan kunt er zeker van zijn dat er in de buurt een wespennest is. Een signaal dat u het wespennest heeft gevonden is wanneer u veel wespen heen en weer ziet vliegen richting één plek. Dit duidt er vaak op dat ze opstijgen en landen.
  • Gezoem – heeft u wespennest in bijvoorbeeld de spouwmuur, onder uw dak of in de schuur, dan hoort u waarschijnlijk een licht gezoem. Dit wordt gedurende de dag zwaarder naarmate de wespen drukker worden. ‘s Avonds neemt het door het afkoelen af.
  • Dode wespen – een signaal dat u een wespennest in de spouwmuur heeft is wanneer u veel (lees: tientallen) dode wespen vindt op één plek. Dit duidt er vaak op dat het gaat om een nest.

Kan ik zelf een wespennest verwijderen?

Wij raden nooit aan om een wespennest zelf te verwijderen. Wespen zijn met name in de warmere zomermaanden onberekenbaar en kunnen voor veel overlast zorgen. Maak je omdat er onkundig wordt gehandeld een nest boos dan ben je vaak veel verder van huis. Wespen verdedigen hun nest namelijk met hand en tand en zijn bereid te sterven voor de overleving van de kolonie. Een ander nadeel is, in tegenstelling tot de bij, dat wespen vaker dan één keer kunnen steken. Dit heeft als gevolg dat je wanneer wespen boos worden, je heel vaak gestoken wordt. Jaarlijks komt het meerdere malen voor dat mensen door het ziekenhuis in moeten omdat ze aangevallen worden door wespen. Zelf een wespennest verwijderen? Doe het niet en schakel een ongediertebestrijder in.

Wespen Bestrijdingsmiddel kopen

LET OP: met regelmaat krijgen wij de vraag of we wespen bestrijdingsmiddelen verkopen. Dit doen wij niet! Zoals hierboven beschreven is het zelf verwijderen van een wespennest niet aan te raden. Het vraagt om ervaring en kunde om er 100% zeker van te zijn dat het wespennest goed wordt bespoten zodat de koningin en dus de kolonie sterft.

Wespennest verwijderen kosten

De kosten voor het verwijderen van een wespennest zijn zeer afhankelijk van de situatie. Ligt het nest op een bereikbare plek en kan de ongediertebestrijder er eenvoudig bij dan betaalt u aanzienlijk minder dan wanneer dit niet het geval is. In sommige gevallen moet er een hoogwerker aan te pas komen om het nest te bestrijden. In andere gevallen moeten we een kruipruimte om daar ons werk te kunnen doen. Een prijs vaststellen is dus alleen mogelijk wanneer wij meer weten over de omstandigheden. Bel daarom met ons zodat we de situatie goed in kunnen schatten en u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Oscar SimonsWespennest Verwijderen Almere