Muizenverdelger

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Muizenverdelger Bestrijdingsdienst.nl

 • Bel 085 – 029 07 70 of Neem Direct Contact Op
 • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
 • Binnen 24 uur komen wij langs
 • Wij helpen u snel van uw muizenplaag af
 • U bent weer vrij van ongedierte

Heeft u last van muizen in huis? Dan bent u bij bestrijdingsdienst.nl aan het juiste adres. Van der Velden Ongediertebestrijding werkt als muizenverdelger in de provincies Noord-Holland, Zuid Holland en Utrecht.


Muizen in huis

In Nederland hebben we verschillende soorten muizen. De meest voorkomende muis is de huismuis (Mus domesticus) maar ook de dwergmuis, woelmuis en bosmuizen kunnen voor veel overlast zorgen. Huismuizen staan vooral bekend om het idee dat ze vrijwel alles eten. Voornamelijk vetrijke etenswaren, granen en peulvruchten vinden ze heerlijk. Maar ook etensresten als eigeel, pasta en fruit laten ze niet aan zich voorbij gaan. Hoewel de huismuis in het algemeen niet veel eet (ongeveer 3 – 5 gram per dag) zorgt hij wel voor veel overlast. Hij knaagt namelijk alles kapot en is niet zindelijk dus piest alles onder.

Hoewel de muis geen scherp zicht heeft kan het zich in huis uitermate goed rond bewegen. Door de gevoelige snorharen en perfect gehoor kan het prima navigeren. De huismuis is dan ook overal te vinden. Wandkasten, muren, plafonds, kruipruimten, geen locatie is veilig voor muizen. Dit zorgt er dan ook met regelmaat voor dat ze slecht te bestrijden zijn. Helemaal als er een muizenplaag is binnen een huizenblok. Tegelijkertijd is dit niet zo vreemd. Een muis heeft genoeg aan een gat van een halve centimeter groot.

Overige Kenmerken van een muis:

 • Leefomgeving: gebouwen
 • Kleur: bruin, zwart en grijs
 • Bouwt een nest
 • Leeft in groepen
 • Grootte: 4 tot 10 centimeter

Risico’s van muizen in huis

De risico’s van een muis in huis zijn niet bijzonder groot. het is voornamelijk vervelend dat ze je eten aanvreten en overal uitwerpselen achterlaten. Daarnaast zorgen muizen voor stank. Ziekteverschijnselen die veroorzaakt kunnen worden door muizen zijn veelal voedselvergiftiging en allergien of huidziekten. Wilt u er zeker van zijn dat u dit niet oploopt? Neem dan contact op met de muizenverdelger van Bestrijdingsdienst.nl

Wat kunt u doen om het bezoek van een muizenverdelger te voorkomen?

 1. Houd uw keuken schoon
 2. Laat geen etensresten slingerenBewaar afval in gesloten bakken
 3. Houd uw buurt schoon
 4. Zorg ervoor dat kieren en gaten worden gedicht

Wat kan de muizenverdelger voor u doen?

Als muizenverdelger zorgen wij ervoor dat uw huis weer muisvrij wordt. Meestal doen we dit door op strategische plekken bestrijdingsmiddelen in te zetten. Daarnaast kunnen wij voor vallen zorgen. Bij zeer ernstige gevallen nemen we andere maatregelen, maar dat komt gelukkig zelden voor.

Kosten Muizenverdelger

De kosten van een muizenverdelger hangen sterk af van de ernst van de zaak. Gaat het om een ware plaag en moeten wij vaker terugkomen dan zijn de kosten logischerwijs hoger. Gaat het om een heel pand, of gaat het om een appartement? Ook dan verschillen de kosten. Om een inschatting te geven van wat een muizenverdelger u gaat kosten verzoeken wij u ons vriendelijk te bellen of een e-mail te sturen met de nodige informatie.

adminMuizenverdelger