Mierennest Bestrijden

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Mierennest verwijderen? Mieren Verdelgen binnen 24 uur!

 • Bel 085 – 0290 770 of neem direct contact op
 • Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak
 • Binnen 24 uur komen wij langs
 • Wij helpen u snel van uw mierennest af
 • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij verwijderen dagelijks mierennesten in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken. 
Neem telefonisch contact met ons op. Bel 085 – 0290 760 en maak een afspraak!

Mieren bestrijden? Mieren bestrijding door een prfoessioneel ongediertebestrijdingsbedrijf

Heeft u last van mieren en wilt u de mieren bestrijden? Wacht vooral niet af, maar neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze professionals helpen u snel en effectief in de mierenbestrijding.

 • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
 • Binnen 24 uur nemen we contact met u op
 • Ontvang een offerte op maat

Mierenbestrijding

U herkent het vast wel. U bent in de tuin aan het genieten van een hapje en een drankje. Plots ziet u dat een grote mierenstoet ook van uw lekkernijen eet. Het gif wat u heeft geprobeerd heeft niet geholpen en nu zijn ze ook in uw keuken op zoek naar eten. Mieren verspreiden zich snel en veroorzaken veel overlast in uw huis en tuin. Gelukkig weten de specialisten bij Van der Velden Ongediertebestrijding als geen ander hoe zij op effectieve wijze een mierennest moeten verwijderen.

Mieren herkennen

Er zijn wereldwijd wel 10.000 verschillende soorten mieren. In Nederland zijn dit de meest voorkomende soorten:

 • Bosmieren. Deze mieren zijn 4 tot 9 millimeter lang en zijn rood/bruin gevlekt van uiterlijk.
 • Gewone steekmieren. Deze mieren zijn 3,5 tot 5 millimeter lang. Het hele lijf van deze mier is geel tot roodbruin van kleur. De gewone steekmier heeft een holle angel in het achterlijf. Met deze angel kunnen zij steken en gif spuiten.
 • Tuinmier. De Tuinmier is het soort die we het vaakst zien in Nederland. Deze mier is 3 tot 5 millimeter lang en geheel zwart van uiterlijk.
 • Vliegende mier. De vliegende mier, ook wel Alate genoemd, is vaak groter dan de tuinmier en is te herkennen aan zijn zwartbruine uiterlijk en set vleugels. De vliegende mier heeft twee voorvleugels en twee achtervleugels.

Heeft u één van deze soorten mieren in huis of in uw tuin? Voor informatie over mierenbestrijding kan u altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten.

Een mierenplaag herkennen

Mieren verspreiden zich snel. Het is dan ook raadzaam om met een mierenplaag direct tot professioneel mieren bestrijden over te gaan. Eén mier vormt echter nog geen mierenplaag, maar wanneer u tientallen over uw aanrecht of tafel ziet lopen wordt het een ander verhaal. Een mierenplaag herkent u aan de volgende punten:

 • U ziet mieren. Wanneer u last heeft van een mierenplaag ziet u vaak een slinger van mieren die vanaf dezelfde plek heen en weer gaan. De plek waar ze naartoe gaan is vaak een voedselbron.
 • Dode mieren. Iets wat minder vaak voorkomt, maar zeker wijst op een mierenplaag, zijn dode mieren in bijvoorbeeld uw keukenla of kast.
 • Verzakkingen. Doordat mieren vaak nesten bouwen onder de grond zorgen zij voor verzakkingen. Stoeptegels of zelfs delen van een weg kunnen door het nest verzakken. In dit geval heeft u echt een probleem, want alleen grote nesten kunnen dit veroorzaken. Een bijkomend probleem is dat de koningin vaak diep verscholen zit wat mieren bestrijden minder makkelijk maakt.
 • Een mierenbeet. Gelukkig zijn de meeste miersoorten relatief onschuldig. Echter kan de gewone steekmier een nare beet met gif achterlaten. Wanneer u gevoelig bent voor insectenbeten kan dit nare gevolgen hebben, zoals zwelling of zelfs benauwdheid.
 • Schade aan uw tuin. Mieren eten alles dat organisch is. Ze worden gezien als de opruimers van de natuur. Echter, wanneer er weinig op te ruimen valt, dan start de mier met het aanvreten van uw groene planten, bloemen, gewassen en struiken.

Herkent u ook een mierenplaag? Voorkom extra schade en start met professioneel mieren bestrijden.

Fabels over mieren bestrijden

Koffiedik, koperen muntjes, azijn en vele andere remedies die u vast wel herkent van het internet. Echter lossen deze oplossingen slechts deels het probleem op en laten het mierennest niet verdwijnen. Een mierennest verwijderen kan alleen door de koningin te doden. De werkers zijn afhankelijk van hun koningin. Door de koningin uit het mierennest te verwijderen, gaat het gehele nest dood. Effectief mieren bestrijden kan u dus het beste doen in samenwerking met een specialist.

Mieren bestrijden kosten

Mieren bestrijden wil u het liefst zo snel mogelijk doen en u wil ook rekening houden met uw portemonnee. Mieren bestrijden brengt kosten met zich mee. De hoogte van deze kosten hangt af van uw persoonlijke situatie. Via een telefonische intake nemen onze professionals uw situatie goed door en kunnen op basis hiervan al nauwkeurig indicatie van de kosten maken die nodig zijn om de mieren te bestrijden. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Mierenbestrijding door Van der Velden

Aangetaste planten, mieren in huis en geen huis, tuin en keukenmiddel wat helpt. We snappen als geen ander dat u geholpen wil worden bij de ongediertebestrijding van mieren. Onze specialisten bestrijden de mieren snel en effectief, zodat u binnen de kortste keren af bent van de mierenplaag. Heeft u ook interesse in mieren bestrijden? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord!

Oscar SimonsMierennest Bestrijden