Mierennest Bestrijden

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Mierennest verwijderen? Mieren Verdelgen binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 0290 770 of neem direct contact op
  • Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw mierennest af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij verwijderen dagelijks mierennesten in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken. 

Mierennest bestrijden

mierennest bestrijden
Wilt u een mierennest bestrijden? Bel dan Ongediertebestrijding van der Velden. Wij zijn expert in het definitief verwijderen van mierennesten.
Overlast van mieren komt maar in een klein deel van het jaar voor. In de maanden mei, juni en juli zijn mieren het meest actief en zorgen ze met regelmaat voor overlast. Met een beetje pech zitten de mieren overal. Van de keuken tot de slaapkamer, mieren zorgen voor overlast en blijven dit doen zolang er maar een bron van voedsel is. De oplossing voor een mierenplaag is dan ook niet alleen een mierennest verwijderen. Zoekt u iemand die een mierennest bestrijden kan en u kan adviseren in wat u het beste kan doen? Neem dan contact met ons op het nummer 085 – 0290 770.

Mierennest verwijderen

De bron van de overlast is vaak een mierennest. Aangezien mieren klein zijn en vrijwel overal kunnen komen is het soms erg lastig om de kern het mierennest te bereiken. Dit is wel waar de oplossing ligt. Vaak er tevergeefs geprobeerd om het nest te bestrijden door er (kokend) water op te gieten. Dit is niet de oplossing. Diep in de grond zit de koningin, zolang deze leeft, leeft het nest voort. Wilt een mierennest verwijderen, dan moet u de koningin zien te vinden. Onze experts zijn hierin getraind en helpen u hier graag bij.

Hoe herkent u een mierennest?

Mieren in huis komen vaak uit een nest. Ziet u één mier, dan is er nog geen noodzaak om ons te bellen maar ziet u er meerdere dan is er een goeie kans dat u last heeft van een nest. Hieronder vind u enkele signalen dat u last heeft van een mierennest:

  • U ziet mieren – mieren leven in kolonies en delen vrijwel alles. Er is in een kolonie een duidelijke verdeling tussen werkers en verzorgers. Verzorgers bevinden zich in het nest en verzorgen de eitjes die de koningin legt. Deze ziet u over het algemeen niet. Werkers ziet u wel. Deze gaan op pad om voedsel te zoeken. Dit doen ze vaak in karakterstieke looppaden. Soms zijn deze paden meters lang en lopen er honderden mieren met voedsel richting het nest.
  • Eitjes – Heeft u mogelijk een nest dichtbij stoeptegels, dan is het de moeite waard om een tegel even op te tillen. Als het om een groot nest gaat dan ziet u miereneitjes onder de tegels liggen. Verzorgers doen er vervolgens alles aan om de eitjes veilig te stellen.
  • Vliegende mieren – Vliegende mieren vormen veelal de grootste overlast. Ze zijn namelijk overal en vliegen in uw haren, drankje en eten. Vliegende mieren komen naar buiten tijdens de paarperiode. Jonge koninginnen en gevleugelde mannetjes vliegen dan uit om nieuwe kolonies te maken. Dit zorgt vervolgens voor overlast.

Ik heb last van vliegende mieren, wat nu?

Gelukkig duurt de periode waarin vliegende mieren voorkomen maar kort. Het beste kunt u een ongediertebestrijder bellen als de overlast te erg is en u zich geen raad meer weet. De bestrijder komt vervolgens langs om de angel uit het nest te halen. Het nest zal hierna sterven en voorlopig niet meer terugkomen.

Waar moet u nog meer rekening mee houden?

Het kan voorkomen dat de ongediertebestrijder een gat in uw tuin moet graven om bij de kern van het nest te komen. Als u een mooie aangelegde tuin heeft kan dit vervelend zijn. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat de mieren niet direct weg zijn maar dat dit enkele dagen kan duren. Mieren zijn soms uren onderweg om voedsel naar het nest te brengen. Als zij terugkomen en er is geen nest meer, dan zijn ze en periode gedesorrienteerd en lopen ze alle kanten op. Dit duurt gelukkig niet al te lang en is minder erg dan een continue stroom van mieren in uw huis.

Kosten mierennest bestrijden

U kunt er zeker van zijn dat een mierennest bestrijden kosten met zich mee brengt. Maar de kosten van het professioneel laten verwijderen van een mierennest wegen niet tegen de baten op. Wilt u weten hoeveel het u gaat kosten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bel 085 – 0290 760 en maak een afspraak!

Oscar SimonsMierennest Bestrijden