Bed bugs bestrijding

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Bed bugs Bestrijden? Binnen 24 uur komen wij langs!

 • Bel direct 085 0290 770 of Neem direct contact op
 • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
 • Bed bugs bestrijding binnen 24 uur
 • Bed bugs in huis? Wij helpen u snel van uw plaag af!
 • U bent weer vrij van ongedierte

* Bed bugs bestrijden doen wij in o.a. Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht, ’t Gooi, Hilversum, Baarn, Soest, Woerden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Gouda, Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken. 

Hoe kunt u bed bugs identificeren?

Uiterlijk

Bed bugs (ookwel bedwantsen genaamd) zijn platte, roodbruine, ovale insecten van maximaal 4 tot 5 mm lang. U kunt ze vergelijken met de de grootte van een appel zaadje als ze gezwollen en rood zijn na een bloedmaaltijd.

Zo ziet de Bed bug eruit:
bed bugs Bestrijdingbed bugs bedstrijden

Gedrag, dieet en gewoonten van Bed Bugs

Bed bugs voeden zich met bloed. Onder de juiste omstandigheden zijn bed bugs in staat om een jaar lang te overleven met één maaltijd. Verder heeft de bed bug de voorkeur om meer actief te zijn als zijn slachtoffers slapen.

Bed bugs zijn over het algemeen te vinden in naden en kieren, met inbegrip van matras naden, lakens, meubels, achter plinten, stopcontact platen en lijsten. Ze worden vaak gevonden in hotels, waar ze kunnen reizen van kamer naar kamer. Ook verstoppen ze zich graag in de bagage van bezoekers of andere persoonlijke bezittingen, zoals portemonnees en aktetassen.

Signalen van een bed bug plaag

 1. Het zien van de bugs. – Volwassen bed bugs hebbe de vorm van een appel zaadje met een rood
 2. U vindt de huid van een bed bug – Als jonge insecten groeien werpen ze hun huid net als bij slangen. Een schil blijft vervolens achter. Deze kunnen voor de kenners een signaal zijn dat er bed bugs aanwezig zijn.
 3. Ontlasting – Na het voeden, wat de bed bugs ‘s nachts doen, en zij terugkeren naar hun schuilplaats, dan laten deze insecten een spoor van kleine poepjes achter. Deze kunt u bijvoorbeeld ontdekken aan het voeteneind van uw bed of de vloer.
 4. De “bed bugs bites” – ookwel de beet van een bed bug. Deze is zeer specifiek en zorgt voor een rode ontstoken huid die erg jeukt. Voeten en andere dunne huis is de meest voorkomende plek waar ze toeslaan.

Hoe krijg je Bed Bugs

Bed Bugs komen vrijwel overal voor – kantoren, winkels, hotels en sportscholen, je kan het zo gek niet verzinnen of ze zijn er te vinden. Ze zijn geweldig in zich verbergen en staan bekend om het meeliften in de bagage en andere persoonlijke bezittingen. Eenmaal binnen, dan kunnen ze heel moeilijk te controleren zijn zonder de hulp van een ervaren plaag specialist. U kunt uw kansen op een dure bed bug besmetting verminderen door er vroeg bij te zijn.

Tips voorkomen bed bugs

 • Verwijder alle rommel in uw huis, waardoor gemakkelijker te vinden zijn..
 • Was en droog je beddengoed op de warmste temperatuur toegestaan.
 • Koopt u tweedehands meubels, inspecteer deze dan grondig
 • Controleer uw huis na de verhuizing, reizen en andere momenten waarop de kans groot is dat u ze heeft meegenomen.

Hoe ernstig zijn Bed Bugs?

Voortplanting

Vrouwtjes kunnen 1 tot 5 eieren per dag te leggen en kan daarmee tussen de 200 en 500 eieren leggen in haar totale leven. Onder normale omstandigheden en met een adequate voedselvoorziening, kunnen ze meer dan 300 dagen in leven blijven.

Bed Bugs en ziektes

Het is mogelijk dat bed bugs ziektes bij zich kunnen dragen, ze zijn echter niet bekend om ziekten overbrengen aan mensen.

Bed Bug Bites

Bed bugs voeden zich uitsluitend met bloed, en de mensen hebben verschillende reacties op insectenbeten. Te identificeren, te leren over de symptomen etc, zie Bed Bug Bites.

Wat Bestrijdingsdienst.nl voor u kan betekenen

Bed Bugs kunnen zich snel vermenigvuldigen, hierdoor is vroege opsporing van cruciaal belang om te voorkomen dat het een nog grotere besmetting wordt.

Ons proces om de ernst van de plaag in uw huis te beoordelen, verdelging te implementeren en eventuele bed bug problemen te controleren vind u hieronder:

Stap 1 beoordelen

Neem telefonisch contact met ons op. Via het gesprek beoordelen wij de ernst van de zaak en maken een afspraak met u.

Inspectie

Als u voldoende bewijs van de aanwezigheid van bed bugs heeft gezien of u wilt uw huis preventief beschermen tegen deze indringer, dan zal uw ongediertebestrijder langskomenkomen en uw huis inspecteren en maatregelen treffen.

Bed bugs zijn moeilijk te vinden, maar uw ongediertebestrijder is getraind om bewijsmateriaal aan te wijzen en hier actie op te ondernemen. Op het eerste bezoek, zal hij je hele huis met inbegrip van het bed, meubels, tapijten en beddengoed onderzoeken. Hij zal een inspectie uitvoeren op specifieke doelgebieden, en indien nodig, te tools gebruiken waarmee hij scheuren en spleten kan controleren.

Uw ongediertebestrijder zal meestal beginnen in de slaapkamer en werkt zich een weg door uw huis. Verder zal hij zich concentreren op het meubilair en de gebieden direct rondom het meubilair. Hij gaat op zoek naar tekenen van bed bugs, waaronder:

 • Levende of dode bed bugs
 • Huid dat wordt afgestoten tijdens het rui proces
 • Kleine plekjes van rood-zwarte fecaal materiaal
 • Kleine crèmekleurige eieren die meestal te vinden zijn in het donker spleten

Stap 2 Verdelgen

Het klaren van de klus

Na voltooiing van de inspectie en een beoordeling van de situatie, zal uw ongediertebestrijder de beste manier van handelen aanbevelen. Als de inspectie een ernstige besmetting bevestigd, dan zal uw ongediertebestrijder een behandelplan adviseren op basis van de ernst.

Hij zal gebruik maken van de beste middelen en zijn ervaring om de oorzaken aan te pakken en de behandeling van uw bed bug probleem te strarten.

Deze implementatie methode richt zich op bed bugs als evenals de bed bug larven – het voorkomt dat ze rijpen en nieuwe beten worden voorkomen.

Stap 3 Controle

Bed bugs zijn soms moeilijk uit te roeien. Dit zorgt ervoor dat uw ongediertebestrijder een vervolg bezoek moet uitvoeren om ervoor te zorgen dat de effectiviteit van de professionele behandeling wordt gewaarborgd. Daarnaast zal uw ongediertebestrijder het bezoek documenteren en aanbevelen wat de volgende stappen zijn.

adminBed bugs bestrijding