Over Van der Velden 

085 0290 770

Bestrijdingsdienst Van der Velden is gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte en actief in de midden Nederland. De kracht van de Van der Velden ongediertebestrijders is dat ze snel en effectief kunnen optreden tegen elke ongedierteplaag. Dit komt doordat we ons concentreren op de regio midden Nederland en er altijd wel een ongediertebestrijder in de buurt is. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten weten we precies hoe wij uw ongedierte het beste kunnen bestrijden.

Belt u vandaag? Dan zijn wij morgen of uiterlijk overmorgen uw ongedierte aan het bestrijden, snel en effectief! Bovendien zijn onze prijzen zeer scherp. U betaalt dus nooit te veel voor het bestrijden, weren of verjagen van uw ongedierte.

Bestrijdingsdienst Van der Velden is onderdeel van Van der Velden Multi Onderhoud. Gezamenlijk kunnen wij u een totaalpakket aanbieden op het gebied van facilitaire dienstverlening. Hierdoor kan u extra snel over onze bestrijdingsdienst beschikken. U bent doorlopend verzekerd van ongediertepreventie en bestrijding door onze specialisten.

Ongediertebestrijding in midden Nederland

Ongediertebestrijding, preventie en wering in midden Nederland is onze specialiteit. Zowel particulieren als bedrijven kunnen profiteren van onze diensten. Iedereen die last heeft van een ongedierteplaag, klein of groot, kan een beroep doen op bestrijdingsdienst Van der Velden. Wij gaan bij het bestrijden van de verschillende soorten ongedierte altijd zorgvuldig om met bestrijdingsmiddelen en minimaliseren de impact die het kan hebben op uw gezondheid en het milieu.

Bestrijdingsdienst Van der Velden wordt het meest gebeld voor:

Daarnaast bestrijdt Van der Velden Ongediertebestrijding ook processierupsen, duiven, vliegen, schimmels en zwammen.

Onze experts zijn actief in o.a. de volgende plaatsen:

HACCP gecertificeerde ongediertebestrijders

Ongedierte bestrijden is wat onze specialisten het beste doen. Zij hebben zich gespecialiseerd in het bestrijden van muizen, wespen, houtworm, zwammen en schimmels, maar ook in het plaatsen van duivenwering of vliegenvangers. Ondernemers in bijvoorbeeld horeca of voedselverwerking die op zoek naar voor preventie volgens het HACCP-systeem zijn bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier over welke ongediertebestrijding certificaten wij beschikken en waar deze voor staan.

adminOver Van der Velden