Bedwantsen bestrijden Zoetermeer

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Bedwantsen bestrijden in Zoetermeer? We maken snel een einde aan elke bedbugs plaag!

bed bugs & bed wantsen bestrijden in zoetermeer Woon je in Zoetermeer of omgeving van en heb je last van bedwantsen? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding. We zullen snel de bedwants in Zoetermeer bestrijden. De ervaring leert dat men het vaak last van deze beestjes na de vakantieperiode. Ze zijn dan meegereisd vanaf je vakantieadres. Bedwantsen kunnen een ware plaag in je huis of bedrijfspand zijn. Ze zijn vies, klein, moeilijk te detecteren en voeden zich met het bloed van mensen en dieren. Dus heb je last van deze beestjes? Dan wil je hier zo snel mogelijk van af, zodat je weer van voldoende nachtrust kunt genieten.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat
  • Geen voorrijkosten
  • Ruim 30 jaar ervaring

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen zijn kleine, ovale insecten die zich voeden met bloed. Ze worden vaak gevonden in matrassen, boxsprings, beddengoed en meubels. Bedwantsen zijn ongeveer vijf millimeter lang en hebben een plat lichaam, waardoor ze zich gemakkelijk kunnen verstoppen in kleine kieren en spleten. Ze zijn vooral ‘s nachts actief en kunnen tot wel een jaar zonder voedsel overleven.

Bedwantsen bestrijden in Zoetermeer: binnen 24 uur een afspraak!

Hoe kun je bedwantsen zelf bestrijden?

Bedwantsen in Zoetermeer kun je het beste laten bestrijden door een professionele ongediertebestrijder, zoals Bestrijdingsdienst.nl. Dit, omdat bedwantsen bestrijden geen gemakkelijke klus is. Mocht je zelf aan de slag willen, dan dien je eerst alle mogelijke schuilplaatsen van de deze beestjes te vinden. Controleer de matrassen, beddengoed, meubels en kleding op tekenen van bedwantsen, herkenningspunten zijn kleine zwarte stipjes of bruine vlekken. Dit zijn de uitwerpselen van bedwantsen. Haal het beddengoed van je bed en was het op de hoogste temperatuur. Gebruik vervolgens een stofzuiger om alle hoeken, gaten en kieren van je huis grondig te stofzuigen.

Bovendien dien je bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Er zijn sprays en poeders beschikbaar, maar deze zijn lang niet zo effectief als die van een professionele bestrijdingsdiensten. Het is belangrijk om het juiste middel te kiezen dat past bij de specifieke situatie. Lees altijd de instructies zorgvuldig en volg deze nauwkeurig op om jezelf en anderen niet in gevaar te brengen.

Professioneel bedwantsen bestrijden in Zoetermeer

Het voorkomen van bedbugs is de beste manier om geen last te krijgen van deze plaag. Dit kun je doen door:

  • Het regelmatig controleren van beddengoed, matrassen en meubels op tekenen van bedwantsen.
  • Houd je huis schoon en opgeruimd, zeker in de slaapkamers.
  • Koop liever geen tweedehands meubels of matrassen.
  • Op vakantie? Check het hotel en de matrassen op bedwantsen. De meest voorkomende reden dat je last krijgt van deze beestjes, is omdat je ze mee terugneemt van vakantie.

Dus word je wakker met rode, jeukende bultjes en was dit geen mug? Dan is de groot dat je te maken hebt met bedwantsen. Wij, de specialisten van Van der Velden Ongediertebestrijding zijn tijdens het bedwantsseizoen bijna dagelijks bezig met het bestrijden van bedwantsen in Zoetermeer en omgeving. We hebben jarenlange ervaring en zijn de specialist. In bijna alle gevallen is er één behandeling voor nodig om deze plaag aan te pakken. Bij een hardnekkige plaag kan het voorkomen dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Wil je meer weten over hoe we te werk gaan? Bekijk de bedwantsen bestrijden pagina.

Wat kost bedwantsen bestrijden in Zoetermeer?

Bedwantsen en bedbugs bestrijden brengt kosten met zich mee en zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie. Naar aanleiding van een telefonisch consult en op basis van foto’s die je ons stuurt, bieden we een nauwkeurige indicatie van de kosten aan. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

zoetermeer bedwantsen en bedbugs bestrijden

Bedwants bestrijding door Van der Velden Ongediertebestrijding

Bedwantsen, het zijn kleine beestjes die voor grote overlast kunnen zorgen. Merk je dat je steeds vaker rode en jeukende bultjes heeft? Of zie je regelmatig bloedplekjes in het bed? Twijfel dan niet en neem direct contact op met één van onze professionals om de bedwantsen te bestrijden. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Zoetermeer pagina!

Priscilla KimberlyBedwantsen bestrijden Zoetermeer