Muizen bestrijden Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Muizen bestrijden in Utrecht? Wij maken een einde aan elke muizenplaag!

Muizen laten bestrijden in Utrecht

Woon je in Utrecht en omgeving en heb je last van muizen in huis of bedrijf? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding voor professionele muizenbestrijding. Onze specialisten helpen je effectief en snel af van de muizenplaag in Utrecht.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met u op
  • Ontvang een offerte op maat

Onze ongediertebestrijders zijn (bijna) dagelijks actief in de regio van Utrecht. Om deze reden kunnen we snel op locatie zijn om het de muizenplaag te inventariseren en zo nodig direct over te gaan op actie. Een muis is een vervelend ongedierte en kan voor grote schade zorgen in jouw huis of bedrijf. Daarnaast draagt een muis ziektes met zich mee en wanneer je niets aan de plaag doet, kan een muis gezondheidsproblemen opleveren. Om de muis te bestrijden dien je enige kennis te hebben. Wanneer je het liever wilt laten doen door een vakman, neem dan contact met ons op.

Muizen bestrijden in Utrecht? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel af van de muizenplaag.

Waar in Utrecht bestrijden wij muizen?

Tijdens het muizenseizoen zijn onze ongediertebestrijders dagelijks aan het werk in de verschillende stads- en gemeente delen van Utrecht, zoals Overvecht, West, Oost, Zuid, Noord, de binnenstad, Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

De specialist in muizen bestrijden in Utrecht

De stad Utrecht is een echte studentenstad met een prachtige gracht die door het midden van het centrum loopt. Het centrum van Utrecht wordt omschreven als sfeervol met talloze barretjes en andere uitgaansgelegenheden. De binnenstad ligt grotendeels aan het water en water trekt helaas ongedierte aan, zoals ratten en muizen.

Zoals gezegd, heb je enige kennis nodig om de muis te bestrijden, welk soort gif gebruik je en wat voor soort vallen dien je aan te schaffen. Ook dien je op zoek te gaan naar de kruip- en urinesporen van de muis, iets waar je zelf niet vaak nadenkt. Als laatste is het belangrijk om erachter te komen om welke soort muis het gaat. Wij, van bestrijdingdienst.nl, hebben ruim 35+ jaar ervaring. Wij bestrijden al jarenlang muizen in Utrecht en weten direct waar we moeten kijken. Ook op plekken waar je zelf niet aan denkt. Wanneer wij een muizenplaag identificeren kunnen we direct overgaan op actie.

Hoe herken je een muizenplaag?

Een muis is een nachtdier. Overdag zul je niet zo snel een muis zien. Echter, ‘s avonds worden ze actief en dan kun je krassende geluiden horen. Ook zijn er vaak verpakkingen van voedsel beschadigd en kan er een rare geur hangen in dichte ruimtes en kamers. Heb je te maken met één of meerdere genoemde factoren, dan is de kans aanwezig dat je last hebt van muizen en dien je over te gaan op actie. Eén muizenpaar produceert in slechts 4 maanden ongeveer 200 nakomelingen.

Wil je meer weten over muizen en het bestrijden ervan? Bekijk onze muizen bestrijden pagina.

Wat kost muizenbestrijding in Utrecht?

De kosten zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie en daarom stellen wij dit eerst vast wanneer we bij je langskomen. Op basis hiervan kunnen we je een nauwkeurige indicatie geven van de kosten. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Goed om te weten: wij zullen bij onze werkzaamheden, zoals bij het muizen bestrijden in Utrecht nooit voorrijkosten in rekening brengen. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Utrecht pagina.

Utrecht muizenbestrijding

Priscilla KimberlyMuizen bestrijden Utrecht