Bedwantsen bestrijden Leiden

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Bedwantsen bestrijden in Leiden? Wij maken snel een einde aan elke bedwantsenplaag!

leiden bedwants bestrijden Woon je in Leiden en heb je last van bedwantsen? Dan wil je hier zo snel als mogelijk van af, zodat je met een gerust hart kunt slapen en genieten van de juiste nachtrust. Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding. Wij zullen snel de bedwantsen in Leiden bestrijden.

Onze professionals bestrijden duurzaam en effectief bedwantsen in jouw huis.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Bedwantsen komen het vaakst voor na de verschillende vakantieperiodes. Wij zijn vaak actief om bedwantsen te bestrijden in Leiden en omgeving.

Last van bultjes en slaap je slecht? Wacht niet af en neem z.s.m. contact met ons op! In de meeste gevallen kunnen wij de bedwansten binnen 24-uur in Leiden bestrijden.

Professioneel bedwantsen bestrijden in Leiden

De bedwants kom het vaakst voor na een vakantieperiode. Wanneer je een vakantie boekt, weet je helaas niet van tevoren hoe schoon de hotelkamer of het appartement is. Als je dan thuis komt en last krijgt van jeukende, rode bultjes, dan kun je last hebben van bedwantsen. Wij, de specialisten van bestrijdingsdienst.nl zijn vaak bezig met het bestrijden van bedwantsen in Leiden. In de meeste gevallen is er één behandeling nodig. Helaas kan het zo nu en dan voorkomen dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Bekijk de bedwantsen bestrijden pagina.

Snel op locatie in Leiden voor het bedwants probleem

Onze ongediertebestrijders zijn vaak actief in Leiden om bedwantsen te bestrijden. Dit doen wij in:

Leiden binnenstad, Leiden Noord, Stationsdistrict, Stevenshof, Merenwijk, Boerhavedistrict, Morsdistrict en Roodenburgerdistrict.

Tref je bedwantsen aan en woon je in Leiden? Dan raden wij aan om een ongediertebestrijder te bellen. Je kunt het zelf proberen door goed je huis te stofzuigen, maar dit is niet genoeg, doordat de bedwantsen overal kunnen zetten. Wij maken gebruik van professionele bedwants bestrijd middelen om het probleem op te lossen. In de meeste gevallen staan wij binnen 24 uur op de stoep om de situatie te beoordelen en een offerte op maat te maken. Afhankelijk van de bestrijdingsmethode die wordt gekozen, mag je in sommige gevallen een aantal uur niet thuis zijn.

Wat kost bedwantsen bestrijden in Leiden?

Bedwantsen bestrijden brengt kosten met zich mee en zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie. Naar aanleiding van een telefonisch contact of wanneer wij langs zijn gekomen om de grote vast te stellen, bieden wij een nauwkeurige indicatie van de kosten aan. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. Wij kunnen in de meeste gevallen het bedwantsen probleem aanpakken.

Waar kunnen bedwantsen zitten?

Bedwantsen verstoppen zich op verschillende plekken in het huis, zoals:

  • In je matras;
  • Onder plinten;
  • In richels en naden van meubels;
  • Tussen de kieren van de muur;
  • Zelfs achter stopcontact.

Bedbugs herkennen

De Engelse vertalen van bedwantsen is bedbugs. Het zijn insecten die een ovale vorm hebben. Ze hebben een bruine/rode kleur. Daarnaast is het moeilijk om de bedwants met het blote oog te zien, want de beesten zijn maar vijf millimeter groot. Daarnaast is de bedwants goed in verstoppen in de meeste kleine gaatjes en kieren. Een bedwants laat zich zien wanneer ze trek hebben. In de zoektocht naar eten (bloed) kunnen ze tot wel 30m per nacht afleggen. Doordat je lichaam warm is, weten ze precies waar ze naartoe moeten. De meeste bedwants bultjes komen voor op je armen en benen, maar je rug en je buik worden zeker niet overgeslagen.

bedwantsen bestrijden in gemeente Leiden

Bedwants bestrijding door Van der Velden Ongediertebestrijding

Bedwantsen, het zijn kleine beestjes die voor grote overlast kunnen zorgen. Merk je dat je steeds vaker rode en jeukende bultjes heeft? Of zie je regelmatig bloedplekjes in het bed? Twijfel dan niet en neem direct contact op met één van onze professionals om de bedwantsen te bestrijden. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Leiden pagina.

Priscilla KimberlyBedwantsen bestrijden Leiden