Ratten bestrijden Hilversum

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Ratten bestrijden in Hilversum? Binnen 24 uur een afspraak!

Hilversum ratten bestrijden

Ben je woonachtig in Hilversum of omgeving en heb last van ratten? Is de maat vol, omdat je ze ziet lopen door de straten, op het pleintje of in je tuin? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze professionals helpen je snel en effectief met rattenbestrijding in Hilversum en omgeving.

Wij zijn dagelijks actief in de omgeving van de stad. Om deze reden kunnen wij snel op locatie zijn, om de plaag aan te pakken.

Rattenbestrijding in Hilversum en omgeving

Hilversum is een prachtige plaats en gemeente in het Gooi. Het gebied is rijk aan parken en hier en daar heb je een prachtige vijver of een klein watertje. Waar parken zijn met prullenbakken en waar mensen lekker kunnen zitten, kan ‘s avonds de rat tevoorschijn komen. Zeker na een warme dag, wanneer (helaas) niet iedereen zijn eigen rotzooi opruimt in het park.

Wanneer de rat zich eenmaal ergens heeft genesteld, kan het beestje voor veel problemen veroorzaken. Zie je de rat in je directe omgeving lopen en lukt het niet om het ongedierte zelf te bestrijden? Schakel dan een vakman in, zoals de rattenbestrijding specialisten van Bestrijdingsdienst.nl. Wij hebben de juiste kennis en expertise om de rattenbestrijding Hilversum tot een succes te brengen.

Ratten bestrijden in Hilversum? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel af van de rattenplaag.

Waar in Hilversum bestrijden wij ratten?

Ratten komen helaas het gehele jaar voor. In de warmere maanden laat de rat zich meer zien, dan in de koudere maanden. Wanneer je ons belt, kunnen wij snel op locatie zijn om de situatie te beoordelen en een passend besluit en offerte te maken. Wij bestrijden de rat in alle wijken, zoals Centrum, Noord, Oost, Zuid, West en de Meent. Ook in de omgeving van Naarden, Loosdrecht en Bussum bestrijden wij de rat.

Tips om ratten zelf te bestrijden?

Wanneer je last hebt van de rat kun je erover nadenken om eerst zelf de rat te bestrijden in plaats van om een vakman in te schakelen. Wel is het van belang dat je het probleem aanpakt bij de oorzaak. Hieronder een aantal tips om zelf de rat te bestrijden:

  1. Ratten bestrijden met een val
   Omdat de rat zich vaak laat zien in woonwijken, kun je er voor kiezen om de rat zelf te bestrijden met speciale rattenvallen. Volgens de dierenwelzijnswet moet de dood van de rat snel en pijnloos verlopen. Daarom raden wij het gebruik van rattenvallen aan. Deze rattenvallen gebruik je met lokaas en zodra de rat het lokaas pakt, switcht er een schakel om en breekt de val z’n nek. Met een val hoeft er geen gif gebruikt te worden (wat gevaarlijk kan zijn voor kinderen en huisdieren) en bestrijd je de Hilversumse rat toch op een effectieve manier.
  2. Is rattengif een goed alternatief voor de rattenval?
   Wij raden aan om geen rattengif te gebruiken aangezien dit gif leidt tot een langdurige en kwellende dood van de rat. Bovendien kunnen ratten nadat ze zijn vergiftigd doodgaan op plekken in of rondom je huis of tuin waar ze niet direct gevonden kunnen worden. Daarnaast kunnen honden, katten en vogels mogelijk de rat gaan opeten, waardoor ze ook worden vergiftigd.

Het beste is om dus te werken met speciale rattenvallen. Wil je meer weten? Bekijk dan onze ratten bestrijden pagina.

Rattenbestrijding, hoe gaan wij te werk?

Wanneer je kiest voor rattenbestrijding door een vakman, gaan we aan de slag met de juiste middelen om de rat effectief uit je tuin of woning te verdrijven. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de situatie met ons door te nemen. Rattenbestrijding in Hilversum doen we altijd via een vaste werkwijze:

 1. Neem contact met ons op en wij plannen z.s.m. een afspraak in. Wij rekenen geen voorrijkosten.
 2. Tijdens de inspectie onderzoeken we de specifieke situatie, waarbij we letten op de oorzaak van de ratten en de hoeveelheid overlast. Aan de hand hiervan bepalen we welke maatregelen en bestrijdingsmiddelen we moeten nemen om de ratten te bestrijden.
 3. Nadat we een plan van aanpak gemaakt hebben, geven we je een indicatie van de kosten.

Een rattenplaag melden bij de gemeente van Hilversum?

Wanneer er een rattenplaag is in een openbare ruimte of in en rond je huis kun je een melding doen bij de gemeente. Doe dit via de pagina die op de website van rattenbestrijding pagina van de stad staat of bel met de via 14035.

Wat kost rattenbestrijding in Hilversum?

De bestrijding van ratten hangt af van de situatie. Eerst komen wij langs voor inspectie. Wij rekenen geen voorrijkosten en staan in de meeste gevallen al binnen 24 uur voor jouw deur. Op basis van deze afspraak kunnen we je een nauwkeurige indicatie van de kosten geven. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Hilversum rattenbestrijding

Professioneel ratten bestrijden in Hilversum door Van der Velden

Een rat zorgt voor overlast, zijn vies en dragen ziektes mee. Helaas zien we dit ongedierte steeds vaker in je directe leefomgeving. Heb je last van ratten en wil je de ratten bestrijden? Neem dan direct contact op met een van onze professionals. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Hilversum pagina.

Priscilla KimberlyRatten bestrijden Hilversum