Eikenprocessierups bestrijden Hilversum

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Eikenprocessierups bestrijden in Hilversum

effectief de eikenprocessierups bestrijden in Hilversum Woon je in Hilversum of in de gemeente Hilversum? Heb je last van de eikenprocessierups of heb je een eikenboom gezien met de eikenprocessierups? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding. Onze professionals zullen snel en effectief de eikenprocessierups bestrijden.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met u op
  • Ontvang een offerte op maat

Tijdens het eikenprocessierups seizoen, bestrijden wij dagelijks de eikenprocessierups in de gemeente Hilversum.

Last van de eikenprocessierups in Hilversum? Wacht niet af, maar neem contact met ons op.

Processierups bestrijding in de gemeente Hilversum

Hilversum is een prachtige gemeente in Noord-Holland en is het grootste dorp in het Gooi. In Hilversum zijn verschillende, grote mediabedrijven gevestigd en daarom wordt het dorp ook wel de mediastad genoemd. Daarnaast maakt Hilversum deel uit van het Gooise natuurreservaat en het Groene Hart. En waar natuur is, heb je eikenbomen. En waar eikenbomen zijn, komt de eikenprocessierups voor. Zie je in de gemeente Hilversum een eikenboom waar de eikenprocessierups zich op bevindt en zit hier nog geen rood/wit lint omheen met “pas op! Eikenprocessierups”? Neem dan direct contact op met een ongediertebestrijder, zoals bestrijdingsdienst.nl of de gemeente.

Hoe herken je de eikenprocessierups?

Wanneer je opeens last hebt van jeuk, zwellingen of rode ogen, maar zie je geen insecten in de buurt? Dan is de kans groot dat je in de directe omgeving te maken hebt met de eikenprocessierups. De nesten van de eikenprocessierups kun je gemakkelijk herkennen. Wanneer je op een eikenboom dichte, witte spinsels aantreft, heb je last van de eikenprocessierups. De rups nestelt zich voornamelijk op de zonnige zuidkant van een eikenboom. Daarnaast vind je de eikenprocessierups ook op een landgoed, in eikenlanen, op vakantieparken of in je eigen tuin.

Waarom is de eikenprocessierups bestrijden in Hilversum nodig?

Wanneer je door Hilversum loopt en je ziet een boom bezaaid met de eikenprocessierups, dan is het van belang dat je snel de eikenprocessierups bestrijdt. Een processierups heeft 700.000 tot 800.000 brandhaartjes en deze brandhaartjes zorgen voor de overlast. De brandhaartjes van de eikenprocessierups zijn voorzien van een giftige stof en weerhaken. Deze brandhaartjes laten het vaakst los in de maanden mei en juni en kunnen zeer vervelend zijn voor jou, maar ook je huisdieren. Het is belangrijk om de eikenprocessierups te bestrijden, voordat de brandharen los laten.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer je de eikenprocessierups aantreft in Hilversum, dien je de rups effectief en snel te bestrijden. De veiligheid van jou en je direct omgeving staat voorop. Wij raden af om de eikenprocessierups zelf te verwijderen of te bestrijden. Wanneer je dit wel doet, kunnen de brandharen in de ogen komen met alle gevolgen van dien. Daarnaast kunnen bij verkeerde bestrijding de brandharen van de processierups tot wel 100 meter verder terecht komen. Bel daarom direct een eikenprocessierups specialist om het te bestrijden.
Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van de eikenprocessierups in Hilversum. Wij hanteren de volgende werkwijze:

  • Je neemt contact met ons op door te bellen naar 085-0290770 of via ons contactformulier;
  • We nemen samen met je de situatie door en bepalen of een hoogwerker nodig is om de Hilversumse processierups te bestrijden;
  • Onze specialisten hebben bij het bezoek beschermende kleding aan tegen de brandhaartjes;
  • De nesten van de processierups worden verwijderd middels een specialistische stofzuiger met microfilter;
  • De bomen worden na het verwijderen van de processierups beneveld met een speciale biologische bacterie, waardoor de laatste rupsen worden gedood.

Doordat wij dagelijks aan het werk zijn in de gemeente Hilversum, staan wij in bijna alle gevallen binnen 24-uur op locatie.

Wat kost het bestrijden van de eikenprocessierups in Hilversum?

Afhankelijk van de omvang van het probleem maken we voor zowel de eikenprocessierups bestrijding particulieren kosten als zakelijke bestrijding kosten een offerte op maat. Neem vooral contact met ons op om de processierups te bestrijden. Op basis van ons bezoek geven we je een nauwkeurige indicatie van de kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent! Bovendien rekenen wij voor onze werkzaamheden geen voorrijkosten.

Wil je meer lezen over de eikenprocessierups en wat je kunt doen als je aanraking bent gekomen met de brandharen? Kijk dan op onze eikenprocessierups bestrijden pagina.

Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Hilversum pagina.

 

gemeente hilversum eikenprocessierups bestrijden

Priscilla KimberlyEikenprocessierups bestrijden Hilversum