Boktor bestrijden Haarlem

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Boktor bestrijden in Haarlem? Wij maken snel een einde aan de boktor plaag

Haarlem boktor bestrijden

Woon je in Haarlem of omgeving en heb je last van de boktor? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze professionals helpen je snel en effectief met de boktor bestrijden in Haarlem.

  • Bel 085 029 0770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

* Het gehele jaar door zijn onze ongediertespecialisten actief in de regio Haarlem om de boktor te bestrijden. Hierdoor kunnen wij snel op locatie zijn om de situatie te beoordelen en een passend besluit nemen. Op deze manier weet je direct waar je aan toe bent.

Boktor bestrijden in Haarlem? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel af van je boktor plaag

Professioneel boktor bestrijden in Haarlem

Wanneer je last hebt van de boktor is het in de meeste gevallen al te laat en kun je deze zelf niet meer bestrijden. Meubels, dorpels, raamkozijnen en andere houten voorwerpen zijn niet meer veilig en het probleem dient snel te worden opgelost. Ongemerkt kunnen de boktorlarven lange tunnels door het hout eten, waardoor eventueel de draagkracht van je Haarlemse huis in gevaar kan komen. De bestrijdingsmethoden die je zelf in de winkel kunt kopen, zijn niet doeltreffend, omdat deze middelen niet tot de kern van het hout komen, waar de larven kunnen zitten. Het is daarom van belang om het probleem aan te laten pakken door professionals, zoals de boktor bestrijders van bestrijdingsdienst.nl. Onze ervaren specialisten hebben de benodigde kennis en middelen om er voor te zorgen dat het probleem bij de oorzaak wordt aangepakt.

Snel op locatie in Haarlem voor het boktor probleem

Onze ongediertebestrijders zijn vaak actief in regio Haarlem om boktorren te bestrijden. Dit doen wij in de verschillende stadsdelen van de stad, zoals: Haarlem; Centrum, Noord, Oost, Schalwijk en Zuid-West.

Het probleem is vaak hardnekkiger dan je denkt en je kunt de boktor niet zelf bestrijden. Wij kunnen gebruik maken van drie verschillende bestrijdingstechnieken, dat zijn de oppervlaktebehandeling methode, hete lucht methode of de injectie methode. Meer informatie hierover, bekijk de algemene boktor bestrijden pagina.

Hoe herken ik een boktor plaag?

De larven van de boktor komen na een aantal weken na het leggen uit en beginnen zich direct te voeden. De larven eten zich een weg aan tunnels, deze tunnels zitten meestal aan de oppervlakte van het hout. Deze tunnels zijn helaas niet te herkennen van buitenaf, dit komt omdat ze de toegang blokkeren met zaagsel en uitwerpselen.

Je kunt een actieve boktor plaag herkennen aan verschillende indicaties:

  • Bulten in het hout: de boktor bevindt zich vlak onder de oppervlakte van het hout. Je kunt soms de aantasting van hout herkennen wanneer er zichtbare bulten (uitstulpingen) zichtbaar zijn in het hout. Het lijkt een beetje op een spatader op de oppervlakte van het hout.
  • Hoorbare geluiden: de larven van het beestje hebben een krachtige kaak dat hoorbare geluiden kan produceren. Vooral wanneer het stil is in huis, bijvoorbeeld in de nacht kun je het nagelgeluid vaak horen in het raamkozijn. Wanneer je het niet helemaal zeker weet, kun je ook een stethoscoop gebruiken. Belangrijk om te weten: jonge larven maken over het algemeen minder geluid dan oudere larven.
  • Zaagsel op de grond: zoals gezegd, blokkeren de larven van de boktor vaak de doorgangen en uitgangen. Echter, er kan nog steeds een klein beetje zaagsel op de vloer liggen als gevolg van trillingen. Maar zelfs dat is geen definitief bewijs van besmetting door de huisboktor.

Wat kost boktor bestrijden in Haarlem?

De boktor bestrijden is een lastige klus en dient op speciale manier te gebeuren. Wanneer je de boktor ontdekt en deze wil laten bestrijden, kun je contact met ons opnemen. Wij komen altijd eerst vrijblijvend bij je langs in Haarlem en rekenen geen voorrijkosten. Vervolgens schatten we de situatie in en kunnen een offerte op maat maken. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Haarlem boktor bestrijding

Meer weten? Neem contact op met Van der Velden!

Meer weten over het bestrijden van boktorren in Haarlem? Neem contact op! Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte en kunnen je dus ook helpen bij het bestrijden van de boktor. Bel 085 – 029 0770! In de meeste gevallen staan wij al binnen 24-uur bij je voor de deur om de situatie te beoordelen. Of stuur ons een e-mail op info@bestrijdingsdienst.nl. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Haarlem pagina.

Priscilla KimberlyBoktor bestrijden Haarlem