Ratten bestrijden Den Haag

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Ratten bestrijden in Den Haag? Binnen 24 uur een afspraak!

Den Haag ratten bestrijden

Woon je in Den Haag en heb last van ratten? Zie je ze lopen in je tuin, door de straten of op het pleintje? Wacht vooral niet af, maar neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze professionals helpen je snel en effectief met rattenbestrijding in Den Haag en omgeving.

Een van de vieste ongediertes is een rat. Helaas zie je steeds vaker door de straten van Den Haag lopen. Onze ongediertebestrijders zijn dagelijks aan het werk in Den Haag en omgeving om ratten te bestrijden. Hierdoor zijn wij in de meeste gevallen al binnen 24 uur op locatie zijn om het probleem aan te pakken en de rattenplaag te bestrijden.

Rattenbestrijding Den Haag en omgeving

Den Haag is een grote stad en gemeente met op meerdere plekken water en prachtige parken. En waar water is, is de rat en helaas zie je deze zeker tegen het vallen van de avond door Den Haag lopen. Ook in de Haagse parken naar een zomerse avond is het belangrijk dat iedereen zijn rotzooi opruimt, want dit is dan een Walhalla voor ratten. Een rat kan helaas voor veel problemen zorgen, denk hierbij aan lekkages, kapotte bekabeling en bovendien draagt een rat ziektes met zich mee, zoals de ziekte van Weil. Wanneer het rattenprobleem niet bij de oorzaak wordt aangepast, kan dit al leiden tot grote problemen. De rat verspreidt en vermenigvuldigt  zich snel. Eén van deze redenen komt doordat de rat geen natuurlijke vijand heeft (behalve katten). Heb je last van ratten en zitten deze in je tuin, lukt het niet om ze zelf te bestrijden? Schakel dan een specialist in, zoals de vakmannen van Bestrijdingsdienst.nl. Wij hebben juiste kunde en kennis om de rattenbestrijding in ‘s Gravenhage tot een succes te brengen.

Ratten bestrijden in Den Haag? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel af van de rattenplaag.

Waar in Den Haag bestrijden wij ratten?

Ratten komen helaas het gehele jaar voor. In de warmere maanden laat de rat zich meer zien dan in de koudere maanden. Onze specialisten zijn dagelijks aan de slag in Den Haag voor rattenbestrijding. Dit doen wij in: Den Haag Centrum, Escamp, Leidschenveen-Ypenburg, Laak, Loosduinen, Haagse Hout, Scheveningen en Segbroek.

Hoe kun je ratten zelf verdrijven en bestrijden?

Wanneer je een rat in huis aantreft, moet je er eerst achter komen hoe ze binnen zijn gekomen. Dit kan bijvoorbeeld door een lekkend raam of gat in de deur komen. Deze dien je af te dichten. Wanneer je hun favoriete ingangen afsluit, voorkom je dat het ongedierte uw huis in Den Haag binnenkomt. Het is het beste om je hele huis te controleren op de volgende gevaren:

  • Check de deuropeningen: een rat kan zich gemakkelijk door een rat wurmen die maar twee centimeter groot is. Sluit je deur niet goed, zorg ervoor dat je daar van die rubberen deurprofielen op doet.
  • Check de spleten en kieren: voorzie alle ramen, deuren en ventilatieopeningen met een stevig rooster met een kleine wijdte (niet groter dan 18 millimeter). Dicht scheuren en gaten in muren met muur beslag.
  • Laat de liftschacht checken: wanneer je in een flatgebouw woont, is de lift vaak de meest besmette plaats van het gebouw. Ratten kunnen gemakkelijk langs de kabels en geleiderails omhoog klimmen en hier nestelen. Vermoed je dat er ratten zitten, bespreek dit dan met de gebouwbeheerder.
  • Check de leidingen en loodgieterswerk: zorg voor terugslagkleppen in de afvoersystemen in je huis. Dit zal voorkomen dat ratten via de leidingen binnenkomen.

Wil je meer weten? Bekijk dan onze ratten bestrijden pagina.

Rattenbestrijding, hoe gaan wij te werk?

Ratten bestrijding vereist vakmanschap en de juiste middelen om ze duurzaam uit de woning of straat te verdrijven. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de situatie met ons door te nemen. De rattenbestrijding Den Haag doen we altijd via een vaste werkwijze:

  1. Neem contact met ons op en wij plannen z.s.m. een afspraak in. Wij rekenen geen voorrijkosten.
  2. Tijdens de inspectie onderzoeken we de specifieke situatie, waarbij we letten op de oorzaak van de ratten en de hoeveelheid overlast. Aan de hand hiervan bepalen we welke maatregelen en bestrijdingsmiddelen we moeten nemen om de ratten te bestrijden.
  3. Nadat we een plan van aanpak gemaakt hebben, geven we je een indicatie van de kosten om de ratten te bestrijden in Den Haag.

Moet ik een rattenplaag melden bij de Haagse gemeente?

Wanneer er een rattenplaag is in een openbare ruimte of in en rond je huis kun je een melding doen bij de gemeente Den Haag. Doe dit via de pagina die op de website van rattenbestrijding pagina van de stad staat of bel met de via 14070.

Ratten bestrijden in Den Haag, wat kost dat?

De bestrijding van ratten hangt af van de situatie. Eerst komen wij langs voor inspectie. Op basis van dit consult kunnen we je een nauwkeurige indicatie van de kosten geven die nodig zijn om duurzaam de ratten te bestrijden in Den Haag. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bovendien staan wij in de meeste gevallen al binnen 24 uur voor de deur.

rattenbestrijding Den Haag

Professionele rattenbestrijding Den Haag door Van der Velden

Ratten, ze zorgen voor hevige overlast in huis en zijn de veroorzakers van veel ziektes. Helaas zien we dit ongedierte steeds vaker in onze leefomgeving. Heb je ook last van ratten en wil je de ratten bestrijden? Neem dan direct contact op met een van onze professionals. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Den Haag pagina.

Priscilla KimberlyRatten bestrijden Den Haag