Wespennest verwijderen Amsterdam

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Effectieve en veilige wespenbestrijding in Amsterdam

Wespennest verwijderen in Amsterdam Wij zijn de lokale specialist als het gaat om wespenbestrijding in Amsterdam en omgeving. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van wespenbestrijding bieden wij veilige en effectieve oplossingen aan in het bestrijden en verwijderen van wespennesten. Wil je binnen de kortste keren af zijn van wespen en woon je in Amsterdam? Wacht niet af, maar neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding. Jouw lokale wespenbestrijder.

Onze specialisten verwijderen veilig, effectief, en professioneel het wespennest in Amsterdam.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat
  • Geen voorrijkosten!

Tijdens het wespenseizoen verwijderen wij dagelijks wespennesten in de stad en omgeving.

Ga direct naar:

Wespen in Amsterdam: een veelvoorkomend probleem

In Amsterdam komen wespen helaas veel voor, vooral tijdens de warmere maanden van het jaar. Een wesp wordt aangetrokken door voedselbronnen en zorgt voor overlast in woningen, tuinen, restaurants en andere plekken in de stad. Ook in parken, zoals het Vondelpark, zijn wespen een probleem. Zeker wanneer er het park tijdens een prachtig weekend volop is bezocht, liggen deze vol met afval en andere zoete etenswaren.

Wanneer je een wespennest aantreft, is het van belang dat het z.s.m. wordt aangepakt of dat desnoods het wespennest wordt verwijderd. Let op! Ga niet zelf het wespennest verwijderen en laat dit altijd door een professionele bestrijdingsdienst doen. Wanneer je het probleem niet aanpakt, kun je er van uit gaan dat je de hele zomer last hebt van wespen. Wij verwijderen dagelijks wespennesten in de Amsterdamse gemeente en in de direct omgeving van de hoofdstad. Binnen 24 uur heb je een offerte op maat en staan wij meestal al voor je deur om het wespennest te bestrijden.

Wespennest verwijderen in Amsterdam? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel van de wespenplaag af.

Professioneel een wespennest verwijderen in Amsterdam

Tijdens het wespenseizoen zijn onze wespenbestrijders dagelijks aan het werk in de verschillende stadsdelen van Amsterdam, zoals: de Rivierenbuurt, Zuid, Noord, West, Oost, Bijlmer en Osdorp. Mensen uit Amsterdam kiezen voor ons, omdat wij jarenlange ervaring hebben, een professionele aanpak hanteren, beschikken over de juiste kennis en materialen, en streven naar een afspraak inplannen binnen 24 uur, zodat je binnen de kortste keren af bent van het wespenprobleem.

“Het team van Bestrijdingsdienst.nl heeft het wespennest snel en vakkundig verwijderd. Ze leverden een uitstekende service en we zijn blij dat we van de wespenplaag verlost zijn!” President Kennedylaan | Amsterdam

Onze werkwijze voor wespennesten verwijderen in Amsterdam

Wanneer we op locatie zijn, inspecteren we eerst het nest. Vervolgens trekken wij een beschermingspak aan en zullen we het wespennest inspuiten met gif. Het gif dat wij gebruiken voor de bestrijding van wespen is niet te koop in de winkel. Wij gebruiken professionele ongediertebestrijders. Elke werknemer is in bezit van de juiste VCA-diploma’s en zijn gecertificeerd wespenbestrijder. Daarnaast bieden wij ook garantie op het bestrijden van wespennesten in de gemeente Amsterdam. Wij helpen je snel en effectief af van de wespenoverlast.

De kosten van wespen bestrijden in Amsterdam

De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van jouw specifieke situatie en het wespennest zelf. Heb je last van een wespenplaag? Neem dan vooral contact met ons op en dan bespreken we samen jouw situatie. Op basis van de informatie die je ons geeft, kunnen we je een indicatie geven van de kosten. Zo weet je direct waar je aan toe bent. In de wespenbestrijding kan het voorkomen dat er extra kosten gemaakt moeten worden om het Amsterdamse wespennest te verwijderen. Zo kan het gebeuren dat we een muur of vloer open moeten breken om het wespennest te bestrijden.

Neem vandaag nog contact op met wespennest verwijderen Amsterdam!

Hoor je constant gezoem en ben je ten einde raad omdat de wespen niet meer op afstand blijven? Dan is de kans groot dat er in de Amsterdamse buurt een wespennest aanwezig is. Ga vooral niet zelf aan de slag, maar schakel direct een specialist in die het wespennest vakkundig voor je verwijdert. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur ons een mailtje naar info@bestrijdingsdienst.nl. We staan je graag te woord en staan meestal al binnen 24 uur voor de deur!

Benieuwd op welke locaties wij nog meer actief zijn? Bekijk dan de wespennest verwijderen pagina. Bel met 085-0290770 of vul het contactformulier in aan de zijkant. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Met Ongediertebestrijding Van der Velden ben je snel weer vrij van ongedierte! Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Amsterdam pagina.

Wespennest bestrijden Amsterdam

Priscilla KimberlyWespennest verwijderen Amsterdam