Houtworm bestrijden Amstelveen

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Houtworm bestrijden Amstelveen? Binnen 24 uur een afspraak!

professioneel houtworm bestrijden in Amstelveen Woon je in Amstelveen en omstreken. Heb je de houtworm zelf ontdekt of is het naar voren gekomen tijdens een bouwtechnische keuring?  Wacht niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding.

Onze professionals helpen je duurzaam en snel met de houtworm bestrijding in Amstelveen.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

Het gehele jaar door zetten wij ons in om de houtworm in Amstelveen te bestrijden.

Snel en effectief houtwormen bestrijden in gemeente Amstelveen

Amstelveen is een prachtige gemeente net onder de rook van Amsterdam. Het is een prachtige stad waar je genoeg dingen kunt doen. Het Amsterdamse Bos ligt om de hoek, de stad heeft een mooi winkel centrum (Stadshart Amstelveen) en talloze cafés en restaurant. De oudere huizen van Amstelveen aan de rand van het bos of in de wijk Elsrijk en Kronenbrug staan nog relatief oude huizen, waarbij houten balken en palen zijn gebruikt voor de bouw. Wanneer je in de balken en palen kleine gaatjes van rond de twee milimeter ziet, kan dit duiden op de aanwezigheid van houtwormen. Ons advies: ga niet zelf aan de slag met de bestrijding van de houtworm, maar laat het door een professionele houtworm bestrijder doen, zoals van der velden ongediertebestrijding. Bijkomend voordeel: wij rekenen geen voorrijkosten! En komen altijd eerst op locatie om de situatie te beoordelen, dan weet je direct waar je aan toe bent.

Houtworm bestrijden Amstelveen? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel af van de houtworm plaag.

Hoe herken je een houtworm?

De houtworm is voordat het een kever is, een larf en behoort tot de droog hout plagen. Vers hout, dat net gekapt is, mijdt de houtworm volledig. Bijna elk hout kan door de houtworm worden aangetast. Het beestje kan in dakspanten, houten ramen, meubels en andere houten voorwerpen zitten voor potentieel voedsel. Wanneer de houtworm in het hout zit, kun je dit al vrij snel zien. Het is daarom van belang dat je houten voorwerpen in je huis regelmatig checkt op kleine gaatjes.

De gaatjes van een houtworm hebben altijd een diameter van 1 tot 2 mm en komen. Eerst moet de grond direct onder het gat worden afgezocht naar houtmeel, want dit wordt regelmatig door een houtworm uit de houtgrot meegevoerd. Wanneer je wat van dit houtmeel hebt gevonden, dien je een velletje papier onder het gat leggen. Wacht vervolgens een aantal dagen en controleer het velletje papier op houtmeel (tip: je kunt het best zwart papier gebruiken. Hier je het houtmeel het beste op te zien). Je moet wel een paar dagen wachten, want een houtworm eet niet continu en gooit dus niet elke dag houtmeel naar buiten. Als de papiertest positief is, weet je het dat er in het houten voorwerp, houtworm zit.

Wil je meer informatie over houtwormen? Bekijk onze houtworm bestrijden pagina.

Waar in Amstelveen zijn wij aan het werk?

Van der Velden ongediertebestrijding is een écht Amstelveens bedrijf en zit in Bovenkerk, hierdoor kunnen wij snel op locatie zijn. Wij bestrijden de houtworm in alle wijken van Amstelveen, zoals Bovenkerk, Bankras, Kosverloren, Elsrijk, Groenhof, het Oude Dorp, Kronenburg, Uilenstede, Randwijck, Stadshart, Waardhuizen, Middenhoven en Westwijk. Ook in de omgeving van, zoals Uithoorn en Alsmeer bestrijden wij de houtworm.

Wat kost houtworm bestrijden Amstelveen?

Houtwormen laten bestrijden is een lastige klus en dient op speciale manier te gebeuren. Wanneer je de houtworm ontdekt in je Amstelveense huis, neem contact op met Bestrijdingsdienst.nl. Wij komen eerst vrijblijvend bij je langs, hier zijn geen kosten aan verbonden. Op deze manier kunnen wij op locatie de situatie bekijken, beoordelen en een offerte op maat maken. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Wij staan in bijna alle gevallen binnen 24-uur bij je voor de deur.

Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Amstelveen pagina!

effectief houtworm bestrijden in amstelveen en omstreken

Priscilla KimberlyHoutworm bestrijden Amstelveen