Boktor bestrijden Amstelveen

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Boktor bestrijden in Amstelveen? Wij maken snel een einde aan de boktor plaag

Amstelveen boktor bestrijden

Woon je in Amstelveen of omgeving en heb je last van de boktor? Zie je kleine hoopjes zaagsel liggen of hoor je een knaaggeluid in je kozijnen? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding. Onze professionals helpen je snel en effectief met de boktor bestrijden in Amstelveen.

  • Bel 085 029 0770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met je op
  • Ontvang een offerte op maat

* Het gehele jaar door zijn onze ongediertespecialisten actief in de regio Amstelveen om de boktor te bestrijden. Hierdoor kunnen wij snel op locatie zijn om de situatie te beoordelen en een passend besluit nemen. Op deze manier weet je direct waar je aan toe bent.

Boktor bestrijden in Amstelveen? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel af van je boktor plaag

Professioneel boktor bestrijden in Amstelveen

De boktor wordt gezien als één van de ergste ongediertes voor hout. Dit komt omdat de beestjes moeilijk zelf te bestrijden zijn en er wordt aangeraden om altijd een vakman in te schakelen, zoals de ongediertebestrijders van Bestrijdingdsdienst.nl. Wanneer je erachter komt dat je last hebt van de boktor, ben je in de meeste gevallen al te laat. Meubels, raamkozijnen en dorpels kunnen al zijn aangetast. Dit zijn nog de minst erge houtenconstructies waar de boktor in kan zitten. Je het pas echt een probleem wanneer de boktor in de houtenconstructie balken zit in je Amstelveense huis.

Doordat de boktor en de larven gaten in het hout maken, kunnen deze houten balken hun draagkracht verliezen, met alle gevolgen van. De bestrijdingsmethoden die je zelf in de winkel kunt kopen, zijn niet goed genoeg. Dit komt omdat je met de bestrijding van de boktor tot de kern van het hout moet binnendringen. Onze ervaren specialisten hebben de benodigde kennis en de middelen om er voor te zorgen dat het probleem bij de oorzaak wordt aangepakt.

Snel op locatie in Amstelveen voor het boktor probleem

Onze ongediertebestrijders zijn vaak aan de slag in Amstelveen om boktorren te bestrijden. Dit doen wij in: Amstelveen Bovenkerk, Bankras / Kosverlorenhof, Elsrijk, Groenhof, het Oude Dorp, Kronenburg / Uilenstede, Stadshart, Waardhuizen, Middenhoven, Randwijck en Westwijk.

Omdat het probleem in de meeste gevallen hardnekkiger is, dan wat je verwacht. Raden we aan om niet zelf de boktor te bestrijden, maar dat je een vakman het laat doen. Er kan gekozen worden voor drie soorten bestrijdingstechnieken, dat zijn de hete lucht methode, oppervlaktebehandeling methode of de injectie methode. Meer informatie hierover? Bekijk de algemene boktor bestrijden pagina.

Hoe herken ik een boktor plaag?

Wanneer een boktor eitjes legt, komen deze na een aantal weken uit. Vervolgens begint de boktorlarf zich direct met voeden. De larven blijven in het hout zitten en creëren lange tunnels. Deze tunnels bevinden zich meestal aan de oppervlakte van het hout. Helaas is het moeilijk om deze tunnels te herkennen. Hieronder staan drie indicaties, die je kunnen helpen met het traceren van de boktor en of je dus last hebt van deze plaag:

  • Hoorbare geluiden: de kaak van de boktor larf wordt omschreven als zeer krachtig, doordat de larven zo’n krachtige kaak hebben, kan het voorkomen dat je ze hoort in bijvoorbeeld het raamkozijn wanneer je ‘s avonds in bed ligt. Over het algemeen maken jonge larven minder geluid dan oudere larven.
  • Zaagsel op de grond: een boktor maakt de uitgangen in het hout dicht met zaagsel en uitwerpselen. Maar er kan nog steeds een zaagsel op de vloer liggen als gevolg van de trillingen.
  • Oppervlakteschommelingen in het hout: de boktor bevindt zich onder de oppervlakte van het hout. Je kunt soms de aantasting van hout herkennen wanneer er zichtbare bulten zichtbaar zijn in het hout.

Wat kost boktor bestrijden in Amstelveen?

De boktor bestrijden is een lastige klus en dient op speciale manier te gebeuren. Wanneer je de boktor ontdekt en deze wil laten bestrijden, neem dan contact met ons op. Wij komen vrijblijvend bij je langs in Amstelveen en rekenen geen voorrijkosten. Vervolgens schatten we de situatie in en maken een offerte op maat maken. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Amstelveen boktor bestrijding

Meer weten? Neem contact op met Van der Velden!

Meer weten over het bestrijden van boktorren in Amstelveen? Neem contact op! Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte en kunnen je dus ook helpen bij het bestrijden van de boktor. Bel 085 – 029 0770! In de meeste gevallen staan wij al binnen 24-uur bij je voor de deur om de situatie te beoordelen. Of stuur ons een e-mail op info@bestrijdingsdienst.nl. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer in de regio bestrijden? Bekijk onze ongediertebestrijding Amstelveen pagina!

Priscilla KimberlyBoktor bestrijden Amstelveen