Muizen Bestrijden Almere

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Muizen Bestrijden Almere

  • Muizenbestrijding op maat
  • Effectieve bestrijding tegen een gunstige prijs
  • Binnen 24u aanwezig

Heeft u last van muizen in huis in Almere en wilt u hier vanaf? Lukt zelf muizen bestrijden niet of onvoldoende en heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met Ongediertebestrijding van der Velden. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de omgeving Almere en hebben we veel ervaring met het bestrijden van muizen. Voor zowel zakelijke klanten als particulieren zorgen wij direct of preventief voor ongediertebestrijding. Interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Hoe herken je muizenoverlast?

Het begint veelal aan het einde van de herfst, begin van de winter. Het wordt kouder, voedsel wordt schaarser en dieren trekken naar binnen. Ratten, muizen en ander ongedierte baant zich door kieren en gaten een weg naar binnen en zorgt tot aan de zomer voor overlast.

Muizenoverlast is in deze vrij simpel te herkennen. Niet één maar soms tot tientallen muizen lopen in en door uw huis. Vaak tasten de muizen voedsel aan en vreten ze zich door zaken als een bank of zelfs de muur. Als dit het geval is, vallen helpen niet meer en zelfs uw kat houdt het voor gezien, dan is het tijd om hulp in te roepen van een professional. Wij kunnen hierin voorzien en stellen bij ernstige overlast samen met u een plan op om de muizen te bestrijden. Het kan zijn dat wij vallen zetten en gif strooien of samen met u ervoor zorgen dat de muizen niet meer bij voedingsbronnen kunnen en daarom vanzelf vertrekken.

Kan ik zelf muizen bestrijden?

Dat kan zeker! Muizen kunt u bijvoorbeeld vangen met een muizenval. Maar in de meeste gevallen, wanneer er echt sprake is van muizenoverlast dan helpt een val niet meer maar moeten er grondigere maatregelen worden genomen om de ongedierte te bestrijden. Veelal werken wij met milieuvriendelijk gif dat we op strategische plekken neerzetten zodat er goed van wordt gegeten. Periodiek dienen deze plekken te worden gecontroleerd en waar nodig dient het gif te worden aangevuld. Dit om er zeker van te zijn dat de muizen verdwijnen.

Hoe werkt muizengif?

Het gif dat wij gebruiken bestaat uit een diureticum. Dit middel bevordert de afgifte van water door de nieren en zorgt er in feite voor dat de muis zichzelf leeg plast en uitdroogt. Door de uitdroging stoppen uiteindelijk de vitale organen en sterft de muis een rustige dood.

Muizen bestrijden kosten

Ga er bij voorbaat maar vanuit dat muizen bestrijden kosten met zich meebrengen. In ernstige gevallen dienen we meerdere keren langs te komen en moeten we op strategische plekken de vallen en of het gif vervangen. Bent u overtuigd en wilt u van uw muizen af? Dan is muizen bestrijden door één van onze specialisten de oplossing!

Oscar SimonsMuizen Bestrijden Almere