Muizen Bestrijden Almere

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Muizen bestrijden in Almere? Wij maken een einde aan elke muizenplaag!

Muizen laten bestrijden in Almere

Woon je in Almere en heb je last van muizen in huis of bedrijf? Wacht vooral niet af en neem contact op met Van der Velden Ongediertebestrijding voor professionele muizenbestrijding. Onze specialisten helpen je effectief en snel af van de muizenplaag in Almere.

  • Bel 085-0290770 of neem contact met ons op via het contactformulier
  • Binnen 24 uur nemen we contact met u op
  • Ontvang een offerte op maat

Wanneer je last hebt van muizen is de kans groot dat je last hebt van een plaag. En een muizenplaag kan voor veel overlast zorgen. Een muis is een vervelend ongedierte en is van nature nieuwsgierig. De reden waarom ze knagen is omdat op deze manier de tanden van de muis kort blijven. Een muis kan zich net zoals een rat snel voortplanten. Een volwassenen muizenpaar kan ik binnen een periode van vier maanden voor ongeveer 200 nakomelingen zorgen. Het bestrijden van muizen is niet makkelijk en vergt enige kennis. Het is geen gemakkelijke opgave en om deze reden kun je ons inschakelen om de muizenplaag in Almere aan te pakken.

Hoe herken je muizenoverlast in Almere?

Het begint vaak aan het einde van de herfst, begin van de winter. Het wordt kouder, voedsel wordt schaarser en dieren trekken naar binnen. Ratten, muizen en ander ongedierte baant zich door kieren en gaten een weg naar binnen en kunnen tot aan de zomer zorgen voor overlast.

Muizenoverlast is in deze vrij simpel te herkennen. Niet één, maar soms tot tientallen muizen lopen in en door jouw huis of bedrijfspand. Vaak tasten de muizen voedsel aan en vreten ze zich door zaken als een bank of zelfs de muur. Als dit het geval is, helpen muizenvallen niet meer en wanneer zelfs je kat het voor gezien houdt, is het tijd om hulp in te roepen van een professional, zoals bestrijdingsdienst.nl. Wij kunnen hierin voorzien en stellen bij ernstige overlast samen met je een plan op om de muizen te bestrijden. Het kan zijn dat wij vallen zetten en gif strooien of samen met jou ervoor zorgen dat de muizen niet meer bij voedingsbronnen kunnen en daarom vanzelf vertrekken.

Muizen bestrijden in Almere? Van der Velden ongediertebestrijding helpt je snel af van de muizenplaag.

Kan ik zelf muizen bestrijden?

Dat kan zeker! Muizen bestrijden kun je doen om zelf een muizenval te plaatsen. Maar in de meeste gevallen, wanneer er echt sprake is van muizenoverlast, dan helpt een val niet meer en moeten er grondigere maatregelen worden genomen om het ongedierte te bestrijden. Wij werken met milieuvriendelijk gif dat we op strategische plekken neerzetten, zodat er goed van wordt gegeten. Periodiek dienen deze plekken te worden gecontroleerd en waar nodig dient het gif te worden aangevuld. Dit om er zeker van te zijn dat de muizen verdwijnen.

Hoe werkt muizengif?

Het gif dat wij gebruiken bestaat uit een diureticum. Dit middel bevordert de afgifte van water door de nieren en zorgt er in feite voor dat de muis zichzelf leeg plast en uitdroogt. Door de uitdroging stoppen uiteindelijk de vitale organen en sterft de muis een rustige dood.

Wat kost muizenbestrijding in Almere?

De kosten zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie en daarom stellen wij dit eerst vast wanneer we bij je langskomen. Op basis hiervan kunnen we je een nauwkeurige indicatie geven van de kosten. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Goed om te weten: wij zullen bij onze werkzaamheden, zoals bij het muizen bestrijden in Almere nooit voorrijkosten in rekening brengen.

Wil je meer weten over muizen en het bestrijden ervan? Bekijk onze muizen bestrijden pagina. Benieuwd naar welke ongediertes we nog meer bestrijden in dit gebied? Bekijk dan eens onze ongediertebestrijding Almere pagina.

Almere muizenbestrijding

adminMuizen Bestrijden Almere