My Blog

Houtworm behandelen

Dit is het verhaal van Erik (32 jaar) en zijn ervaring met Van der Velden’s behandeling tegen houtworm.

Dé specialist houtworm behandelen – Van der Velden heeft mij geholpen met een behandeling tegen houtworm. Van mijn grootmoeder mocht ik de eikenhouten kast overnemen en na deze geïnstalleerd te hebben in mijn huis kwam ik erachter dat er rare beestjes uit het hout kwamen. Voornamelijk in de lade onderin vond ik veel larfjes. Direct startte ik mijn zoektocht op Google naar een ongediertebestrijder en kwam uit op Van der Velden. Ik legde de dame aan de telefoon uit wat er aan de hand was en wat de kast voor mij betekende. Zij gaf mij aan dat houtworm behandelen essentieel was voor het behoud van mijn grootmoeders kast en dat zij diezelfde dag nog een specialist konden sturen. Na arriveren heeft de specialist goed gekeken naar de larfjes en waar deze voornamelijk voorkwamen. Hierop heeft hij zijn behandeling aangepast en deze binnen aanzienlijke tijd uitgevoerd. De specialist nam mij helemaal mee in de stappen die hij ondernam. Ik ben dan ook zeer tevreden over hun dienstverlening.

Houtworm behandelen is een lastige taak, omdat blijkt dat veel beschikbare methoden voor particulieren niet het gewenste resultaat opleveren. Het is dan ook belangrijk om direct een specialist in te schakelen wanneer u denkt houtwormoverlast te hebben. De meest effectieve manier voor de specialist om houtworm te behandelen is het hout injecteren met speciale anti-houtworm chemicaliën. Voor de gewone houtworm is het voldoende om de chemicaliën over het hout te nevelen. Echter bij de boktor wordt de injectietechniek gekozen, omdat de boktor zich dieper in het hout vreet.

Beide behandelingen hebben een preventieve werking van 5 tot 10 jaar, waarover we u een garantie bieden. Ervaart u overlast? Bel dan direct voor een behandeling tegen houtworm of bekijk onze houtworm bestrijden pagina!

Priscilla KimberlyHoutworm behandelen