Bedwantsen: vakantiegangers opgelet!

085 0290 770

Bedwantsen en vakantiegangers

Bedwantsen ongewenst vakantiesouvenir

Thuiskomen na een heerlijke vakantie is altijd een fijn gevoel. U heeft genoten van een paar prachtige dagen en bent helemaal tot rust gekomen. Eenmaal thuisgekomen neemt u de koffers mee door de woonkamer zo naar de slaapkamer en gooit hem open. U wilt uw koffer immers zo snel mogelijk uitpakken. Logisch maar het is minder veilig dan u denkt! In uw koffer, en nog erger in uw kleding, kunnen minuscule eitjes van insecten zitten die een enorme plaag kunnen veroorzaken. Bedwantsen, ook wel bed bugs genoemd, vormen steeds vaker een ongewenst vakantiesouvenir. In Nederland worden er dan ook meerdere meldingen van bedwantsen plagen gemaakt. Bestrijdingsdienst Van der Velden legt uit wat u als vakantieganger kunt doen om bedwantsen te voorkomen en in het ergste geval te bestrijden. Want voorkomen is altijd beter dan genezen!

Wat u op uw vakantiebestemming kunt doen

Op vakantie bent u waarschijnlijk helemaal niet bezig met het inspecteren van uw hotelkamer of aan het nadenken dat er wel eens hele vervelende insecten op ongewenste plekken kunnen zitten. Zeker bij bedwantsen is het enorm belangrijk dat u goed inspecteert hoe schoon uw hotelkamer of vakantiehuis is. Kijk goed op en onder matrassen en controleer ook lattenbodems. Daar zitten bedwantsen over het algemeen het meest. Controleer ook achter schilderijen en gordijnen. Ook dit zijn populaire schuilplaatsen van bedwantsen. Tot slot loont het ook om stopcontacten goed in de gaten te houden. Stopcontacten kunnen namelijk een warme schuilplaats vormen voor bedwantsen.

Wat u kunt doen al u terugkomt van vakantie

Zodra u terugkomt van uw heerlijke vakantie is het belangrijk dat u niet met de koffer door het huis gaat slepen en hem op uw bed of in de woonkamer opent. Volg onderstaande adviezen op:

  • Neem de vakantiekoffers niet mee naar binnen;
  • Doe de was buiten in vuilniszakken;
  • Stop de was daarna meteen in de wasmachine;
  • Was op 60 graden of hoger;
  • Schakel een gecertificeerd bedrijf in. Deze kan uw koffer met kleding invriezen;
  • Bel met Bestrijdingsdienst Van der Velden. Wij maken dan snel een afspraak.

Last van bedwantsen? Kleding invriezen bij Van der Velden!

Op het hoofdkantoor van Bestrijdingsdienst Van der Velden kunt u kleding laten invriezen. Het invriezen van kleding zorgt dat de eitjes van bedwantsen sterven. U kunt uw kleding aanbieden in stevige plastic zakken van maximaal 4 kilo. De plastic zakken dienen afgesloten te zijn en worden voorzien van een sticker met uw naam en adres. Vooraf worden de zakken gewogen. Na 2 dagen kunt u uw kleding weer ophalen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw kleding om. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Laatste redmiddel: Bedwantsen bestrijden

Heeft u last van bedwantsen? Schakel dan een expert in die u kan helpen bij bedwantsen bestrijden. Het bestrijden van bedwantsen is goedkoper dan u denkt. U wordt altijd professioneel geholpen en dat tegen een eerlijk tarief. Wij rekenen in elk geval geen voorrijkosten bij onze werkzaamheden. Lees hier meer over bedwantsen en hier over bedwantsen bestrijden.

Voorbereiding bedwantsen bestrijden

Door voorzorgsmaatregelen te nemen wil het niet zeggen dat uw problemen in één keer opgelost worden. Toch is het wel van belang dat u goede maatregelen neemt om de bedwantsen te laten bestrijden. Vooraf maken wij dan ook duidelijke afspraken hoe wij te werk gaan en wat u kunt verwachten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Het bestrijdingsmiddel dat wij gebruiken heeft een werking van 8 tot 10 weken. Afhankelijk van de grootte van de plaag moet het probleem binnen dit tijdsbestek opgelost zijn.

Terug van vakantie en last van Bedwantsen? Bel ons!

Bent u net terug van vakantie en heeft u last van bedwantsen? Of wilt u gewoon meer weten over bedwantsen? Twijfel dan niet en neem contact op met Bestrijdingsdienst Van der Velden! Bel direct naar 085 029 0770! Wij kunnen u dan direct aan de telefoon helpen. Ook kunt u ons per e-mail bereiken op info@bestrijdingsdienst.nl.

adminBedwantsen: vakantiegangers opgelet!